Shaqtiwe TOG BAZAR'da

Shaqtiwe.com 30 Mayıs Salı ve 31 Mayıs Çarşamba günleri Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen TOG BAZAR'daydı. Sadece Salı günü için planlanan bu etkinliği havanın bize hazırladığı sürprizden bihaber sosyal medya ve mail yoluyla şöyle duyurduk:


"Bu etkinlik Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Gençlik Projeleri'ne destek amaçlı olarak 10 seneyi aşkındır düzenleniyor. Biz de topluma faydalı etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. 
Shaqtiwe standını Esma Sultan Yalısı'nda 10:30-19:30 arası bahçe (orta sıra) bölümünde ziyarete gelebilir ve siz de destekte bulunabilirsiniz."


Gün yoğun bir yağışla başlayınca beklenmedik bir şey oldu ve kermes iki güne uzatıldı. Sevinelim mi üzülelim mi tam anlayamadan bahçede tepemizden akan yağmur suyuyla mücadelemize başladık. Bahçedeki diğer bütün standlar gibi Mayıs sonunda bizi şaşırtan bu yağmur nedeniyle kimse gelmez diye korkanken her şeye rağmen Tog Bazar yavaş yavaş dolmaya başladı, akşamüstüne doğru da kara bulutlar tepemizden ayrılmaya başladı.

 
İlk gün tepeden sızan yağmur suları ve bizim gökkuşağı şemsiyemiz :)


İşte o bulutlar yavaş yavaş uzaklaşırken günün yorgunluğunu atmanın en iyi yolu da şuydu:

Shaqtiwe'den Yogasm sweatshirt / Liquido Larkspur tayt ve İstanbul boğazı


Tog Bazar'da birbirinden çok farklı alanda farklı ürünler sergileyen 170 firma vardı: takıdan giyime, mobilyadan ev tekstiline uzanan geniş bir ürün seçeneği mevcuttu. Bir alışveriş festivaline katılıp bunu da destek amacıyla yapmak çok keyifli. Üstelik boğaz manzaralı harika mekanda yağmurun (!), güneşin ve deniz esintisinin de keyfini çıkarırken ...

2 günün sonunda Toplum Gönüllüleri Vakfı beklenen açıklamayı da yaptı: Tog Bazar 2017'ye katkıda bulunan toplam 3012 ziyaretçi ve 170 katılımcı firmanın aracılığıyla 5244 gencin sosyal sorumluluk eğitimleri karşılanacak.















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eğitmen Seda Günaltay ile yoga üzerine

Liquido Active yeni koleksiyon Shaqtiwe.com'da !

Pilates nedir ne değildir? :)